Resultaten voor massage praktijk

massage praktijk
 
Massagepraktijk NATU Gemeente Boutersem.
sportmassage
Massage groepspraktijk Therapeutische, sport en ontspanningsmassages.
Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in volgende massages.: Combi massage 2 massages gecombineerd. Duo massage 2 personen. Let op: Niet elke therapeut is opgeleid voor elke massage. Deze informatie kan u vinden onder de therapeuten. Wij geven geen erotische massage! Elke behandeling in onze praktijk is anders.
lenen
Massagepraktijk Bunnik.
Een regelmatige massage houdt de spieren, ligamenten, het bindweefsel en de pezen in conditie en stelt het lichaam in staat zichzelf te herstellen. Het is weldaad voor lichaam en geest, kan bijdragen aan een diepe ontspanning en slaap doordat massage het vegetatieve zenuwstelsel stimuleert.
taxipost tracking
Massagepraktijk Solluna Gemeente Duffel.
Je kan hier ook terecht met je InDuffelbon! Zijpstraat 148 2570 Duffel GSM. 0497 68 58 08 e-mail. 0497 68 58 08. Alle dagen open, maar enkel s avonds en na afspraak. Je bedrijfsgegevens beheren. wijzig de gegevens van je bedrijf.
fortis
Massagepraktijk Lent Sportmassage, ontspanningsmassage en meer!
Waarom een massage? In mijn praktijk komen mensen met diverse wensen en klachten. De één wil gewoon een ontspannende massage en een ander komt met een specifieke klacht waar hij of zij vanaf wilt. Ik ben opgeleid tot Sportmasseur, waarbij de nadruk ligt op het masseren van spieren.
samenvoegen leningen
Time 4 Me Massagepraktijk Massagesalon in Lier, Provincie Antwerpen Treatwell.
Een massage zorgt voor soepelere spieren, verbeterde bloedtoevoer en een betere afvoer van afvalstoffen. Na een massage voel je je zowel geestelijk als lichamelijk dan ook veel beter. Wil je graag een moment voor jezelf na een drukke dag of periode?
Consultant
Welkom bij massagepraktijk.be.
Heilzaam voor lichaam en geest. Hot Stone therapie is een warmte massage. Hoe ga ik tewerk? Ik ben gediplomeerd massagetherapeut en geef diverse therapeutische massages, waaronder Ayurvedische. Ik werk niet volgens een bepaald recept, maar werk dus vanuit het nu.
backlinking
Massagepraktijk Balansz Je leven in evenwicht!
Door hierop te druken reageert het orgaan en zet zijn zelfhelend vermogen in. Bij massagepraktijk Balansz kun je terecht voor behandelingen met.: Sportmassage Ontspanningsmassage Emmett Techniek Voetreflexologie Hotstone massage Stoelmassage Manuele lymfedrainage Kinesio Taping. Dorn-techniek gewrichtscorrectie Dorn met Breuss-massage Deep tissue massage.
badkamer renovatie
Home Massagepraktijk Ernes.
Massage Praktijk Ernes gaat verhuizen. Vanaf 2 januari bent u van harte welkom op ons nieuwe adres. Stampstraat 26 a te Simpelveld. Ook op onze nieuwe locatie staan wij weer met veel warmte, kwaliteit en lage prijzen klaar om van uw massage een relax moment te maken.
kelderdichting
Massagepraktijk Dordrecht Home. Massagepraktijk Dordrecht wwww.massagepraktijkdordrecht.nl.
Welkom op de website van Massage en Beautysalon Dordrecht. Massage en Beautysalon Dordrecht is een stijlvolle, professionele en goede massage en schoonheidssalon. Bij Massage en Beautysalon Dordrecht wordt u met de volle 100% aandacht geholpen en daardoor kan ik u een goed resultaat verzekeren.
rescue
Over mij Time4me Massagepraktijk Lier.
Ik was namelijk van plan om rust de praktijk op te bouwen om dan eventueel officieel in het najaar van 2017 te starten. En nu dik 2 jaar verder ben ik nog steeds bezig met het opbouwen van mijn massagepraktijk. Wil je jezelf eens lekker laten verwennen met een massage? Boek dan meteen je massage bij Time 4 Me Massagepraktijk in Lier!
Massagepraktijk Mamaann.
Massage is zon mooie manier om een bijdrage te leveren aan het oplossen van blokkades in je lijf, massage kan meer harmonie brengen, meer balans, meer verbinding, meer gevoel. Via massage kan ik jou helpen om contact te maken met je eigen gevoelens, contact met het kleine wondertje in je buik, contact met je pasgeboren wondertje of contact met je dreumes/peuter/kleuter. Ondertussen blijf ik mij ook bijscholen en geraak ik meer en meer vertrouwd met onderlinge kindermassage, zodat ik dit mee kan integreren in mijn praktijk.

Contacteer ons