Resultaten voor massage praktijk

massage praktijk
 
massage praktijk - Onze massage Olie.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
Start je eigen massage praktijk.
Cursus Deep Tissue Massage weekend. Cursus Stoelmassage weekend. Cursus Klassieke Massage één dag. Cursus Partnermassage Utrecht. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Cursustarieven Massage Cursussen. Start je eigen massage praktijk. Introductiefilm Cursus Ontspanningsmassage. Introductiefilm Cursus Klassieke Massage. Introductiefilm Cursus Deep Tissue Massage.
Massagepraktijk Mensio, Genk Tel: 08938 04. Massage goudengids.be.
Lid Belgische Massage en Wellness academie. Even tot rust komen of net je lichaam die extra boost geven? Neem contact op voor meer informatie of om een massage in te boeken. Wij verzorgen ook massage aan huis. Massage aan huis. Verder
thaise massage veldhoven
Massagepraktijk Mensio Onderwijslaan 71, Genk.
Massage wordt door iedereen wel geassocieerd met ontspannen, maar het effect van massage gaat nog veel verder dan dat. Heb je last van angstige gevoelens of ben je heel nerveus aangelegd, dan kan regelmatig een massage ondergaan veel voor je betekenen.
mijn
Start je eigen massage praktijk Kopos.
Via vrienden, kennissen, familieleden enz. Zij hebben vast ook vrienden, kennissen en familieleden die mogelijk graag een massage zouden willen. Neem contact met ze op en laat weten dat je bezig bent met het opzetten van een eigen massage praktijk.
partytent
Massagepraktijk Intensense Elst 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Beoordeeld op 23 juli 2015. Bij massagepraktijk Intensense geniet je van top tot teen, en altijd een gezellige babbel. Mooie hygiënische ruimte, ontspannings muziek op de achtergrond, een goed humeur. Keuze uit allerlei massages en je kan ook zelf een cursus volgen.
simulatie lening bnp
Massage groepspraktijk Therapeutische, sport en ontspanningsmassages.
Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in volgende massages.: Combi massage 2 massages gecombineerd. Duo massage 2 personen. Let op: Niet elke therapeut is opgeleid voor elke massage. Deze informatie kan u vinden onder de therapeuten. Wij geven geen erotische massage! Elke behandeling in onze praktijk is anders.
SEO services
Massagepraktijk Latembre ECOlandgoed De Bruïne.
Natuurlijk in de eerste plaats door de massages die ik geef. Deze brengen je lichamelijk weer lekker in balans. Maar daarnaast vind ik het heel belangrijk dat de sfeer van de praktijk zo is dat je er even helemaal uit bent.
verstopte
LYF ontspanningshuis Massagepraktijk.
Wij bieden u hier de tijdsgarantie dat u met een speling van amper 10 op de gemaakte afspraakuren van de massage binnen en buiten bent. Dit is de ideale oplossing voor mensen die op regelmatige basis zich wensen te laten masseren zonder een wellnessarrangement te boeken. Het is uitgesloten dat klanten van de wellnesshuizen hun arrangement kunnen uitbreiden met een massage in de massagepraktijk, dit om deze uren 100% vrij te houden voor de klanten van de massagepraktijk.
seo google
Massagepraktijk Lent Sportmassage, ontspanningsmassage en meer!
Waarom een massage? In mijn praktijk komen mensen met diverse wensen en klachten. De één wil gewoon een ontspannende massage en een ander komt met een specifieke klacht waar hij of zij vanaf wilt. Ik ben opgeleid tot Sportmasseur, waarbij de nadruk ligt op het masseren van spieren.
kredietverstrekker
Time 4 Me Massagepraktijk Massagesalon in Lier, Provincie Antwerpen Treatwell.
Wil je jezelf eens lekker laten verwennen met een massage? Breng dan een bezoek aan Time 4 Me Massagepraktijk in Lier. Eigenares Katleen masseert met veel plezier alle spanningen weg. Een massage zorgt voor soepelere spieren, verbeterde bloedtoevoer en een betere afvoer van afvalstoffen.
steps dresses amsterdam
Welkom bij massagepraktijk.be.
Heilzaam voor lichaam en geest. Hot Stone therapie is een warmte massage. Hoe ga ik tewerk? Ik ben gediplomeerd massagetherapeut en geef diverse therapeutische massages, waaronder Ayurvedische. Ik werk niet volgens een bepaald recept, maar werk dus vanuit het nu.
pro
Massagepraktijk Balansz Je leven in evenwicht!
Door hierop te druken reageert het orgaan en zet zijn zelfhelend vermogen in. Bij massagepraktijk Balansz kun je terecht voor behandelingen met.: Sportmassage Ontspanningsmassage Emmett Techniek Voetreflexologie Hotstone massage Stoelmassage Manuele lymfedrainage Kinesio Taping. Dorn-techniek gewrichtscorrectie Dorn met Breuss-massage Deep tissue massage.
restaurant
Consult Naturopaat Regio Oostende Brugge.
Praktijk Kristof Provincieweg 52 8470 Moere 0474/21.70.50 Consultatie steeds op afspraak Btw: 0536.216.295 Copyright 2014 By Kristof Zoete info@kristofzoete.be. Een eerste consult start altijd met het kort overlopen van het intake formulier. U vult in wat van. Na iedere sessie vult Kristof deze gegevens verder aan.

Contacteer ons