Op zoek naar massage praktijk?

massage praktijk
 
Massage Praktijk Angela Ticli Neem contact op.
Vragen / opmerkingen.: Typ in dit vakje de code die u hieronder ziet staan. Wat is Spray-Tan? Hoe gaat het in zijn werk? Spray-Tan bij Mac Social Sport. Neem contact op. Kaart / Route. Meer informatie of een afspraak maken?
massages
Massage praktijk in Ieper West-Vlaanderen ook bedrijfsmassages stoelmassage.
Ik wil iedere man aanraden dit aan zijn geliefde cadeau te doen! Door José op augustus 8, 2016. Perfecte namiddag gehad met mijn ventje, bedankt voor de beste massage ooit wat een gouden handen heb je en je gastvrijheid, inclusief de vele tijdschriftjes!
EPC
MELAER MASSAGE PRAKTIJK Gemeente Diepenbeek.
Ondernemen en werken. scroll naar links scroll naar rechts. MELAER MASSAGE PRAKTIJK. MELAER MASSAGE PRAKTIJK. Je bent welkom als je even nood hebt aan wat me-time maar daarnaast zijn de voordelen van massages legio. Zowel ontspannings-als sport, als triggerpont of een combinatie.
dymo labelwriter
Welkom bij massagepraktijk.be.
Heilzaam voor lichaam en geest. Hot Stone therapie is een warmte massage. Hoe ga ik tewerk? Ik ben gediplomeerd massagetherapeut en geef diverse therapeutische massages, waaronder Ayurvedische. Ik werk niet volgens een bepaald recept, maar werk dus vanuit het nu.
Massagepraktijk AphroZen.
Of u nu komt voor uw ontspanning of om nieuwe energie op te doen of pijnlijke spieren te verlichten: u krijgt telkens een professionele massage met aandacht voor u als persoon. Elke eerste behandeling wordt voorafgegaan met een kort intake gesprek.
Oosterse massage praktijk Yamamichi in Nijlen.
Massage als preventie. Oosterse massage praktijk. Yamamichi in Nijlen. Yamamichi in Nijlen: herbronnen met weldadige massages alleen of met zn tweeën. Weg met alle stress. Ontspannen in alle rust? In een gezellige, sfeervolle omgeving waar u in een vriendelijke, ontspannen sfeer onthaald wordt?
Time 4 Me Massagepraktijk Massagesalon in Lier, Provincie Antwerpen Treatwell.
Een massage zorgt voor soepelere spieren, verbeterde bloedtoevoer en een betere afvoer van afvalstoffen. Na een massage voel je je zowel geestelijk als lichamelijk dan ook veel beter. Wil je graag een moment voor jezelf na een drukke dag of periode?
Ben jij je geld waard? BMF vzw.
Aarzel dan niet om lid te worden van onze beroepsfederatie! Meld je online aan als lid! Zoek een gecertificeerd behandelaar. Binnen een km straal van. Type behandelaar Alle types. Massage de sport. Traitement Traditionnel Chinois. copy 2018 Belgische Massage Federatie BE0891.442.272.
Massagetherapeut, Energetisch therapeut Mechelen.
Vanaf 25 mei 2018 is de algemene verordening gegevensbescherming in werking getreden. Bij deze wil ik je laten weten dat jou gegevens voor geen enkel doeleind gebruikt wordt. Welkom bij Healingpraktijk Kevin. Praktijk voor healing, ontspanning, coaching en bewustwording. Hier kom je terug in contact met je lichaam en kom je terug bij jezelf.
Home.
En dat niet alleen Een massage brengt van alles in werking in uw lichaam. De spieren worden soepeler, de bloedtoevoer verbeterd, de afvalstoffen worden beter verwijderd, u voelt zich ook beter na een massage, U ziet, er zijn heel wat voordelen aan verbonden aan een massage.

Contacteer ons