Op zoek naar massage praktijk?

massage praktijk
 
Massagepraktijk Sint-Niklaas Alterna Gezondheidscentrum.
Meer informatie over de prijzen voor massage vindt u bij de uitgebreide informatie over elk type massage onder ons massage aanbod. Praktijk voor massage. Maak komaf met pijnlijke klachten en kies voor een soepel, ontspannen lichaam met een van onze professionele massages.
Bureau
Massagepraktijk Geldof, Massage naar keuze 60 of 75 min: bespaar 62% in Zeeland via Social Deal.
Geen duobehandeling mogelijk voor de massage. Vragen over de deal? Bel: 088-205 05 05 of WhatsApp met: 06 87 24 24 86. Meer over deze deal. Droom even helemaal weg tijdens een ontspannende massage naar keuze bij Massage Praktijk Geldof.
lenen
Massagepraktijk Mensio, Genk Tel: 89380. Massage goudengids.be.
Massagepraktijk Mensio: massagetherapeut voor relaxatie en massages in Genk. Maak alles los met een professionele massage bij Massagepraktijk Mensio in Genk Limburg. Last van gespannen spieren? Bij Massagepraktijk Mensio in Genk ben je in goede handen voor een kalmerende en rustgevende massage.
vof oprichten
Ben jij je geld waard? BMF vzw.
Aarzel dan niet om lid te worden van onze beroepsfederatie! Meld je online aan als lid! Zoek een gecertificeerd behandelaar. Binnen een km straal van. Type behandelaar Alle types. Massage de sport. Traitement Traditionnel Chinois. copy 2018 Belgische Massage Federatie BE0891.442.272.
eindhoven tenerife
Massage praktijk in Ieper West-Vlaanderen ook bedrijfsmassages stoelmassage.
Ik wil iedere man aanraden dit aan zijn geliefde cadeau te doen! Door José op augustus 8, 2016. Perfecte namiddag gehad met mijn ventje, bedankt voor de beste massage ooit wat een gouden handen heb je en je gastvrijheid, inclusief de vele tijdschriftjes!
Massagepraktijk AphroZen.
Of u nu komt voor uw ontspanning of om nieuwe energie op te doen of pijnlijke spieren te verlichten: u krijgt telkens een professionele massage met aandacht voor u als persoon. Elke eerste behandeling wordt voorafgegaan met een kort intake gesprek.
Hygiëne in de massagepraktijk Belgische Massage Federatie.
Belgische Massage Federatie. Voetreflexologie bij kanker. Hygiëne in de massagepraktijk. 22 september 2015. Als massagetherapeut draag je een grote verantwoordelijkheid in het creëren van een hygiënische werkomgeving waarin ziekteverwekkers, zoals virussen, bacteriën en schimmels, geen kans krijgen om van de ene persoon op de andere over te gaan. Doordat je als massagetherapeut direct in contact staat met de huid van je klanten is het risico binnen jouw vakgebied erg groot. Aandacht voor een goede hygiëne in je massagepraktijk dient daarom een topprioriteit te zijn! Een schone massageruimte voor elke klant. Warme en vochtige ruimtes zijn een feest voor ziekteverwekkers. Het is daarom heel belangrijk om je massagepraktijk regelmatig en zorgvuldig schoon te maken. Het meeste massagemateriaal kun je niet steriliseren, zoals dat bij medische instrumenten autoclaaf wordt gedaan, maar je kunt je massagetafel, benodigdheden en de rest van je praktijk wel grondig reinigen en desinfecteren.
Melaer Massage Praktijk.
U bevindt zich hier.: Melaer Massage Praktijk. Melaer Massage Praktijk Delen. Aanbod en tarieven. Over Melaer Massage Praktijk. Beauty Massage Voetreflexologie. Lieve Melaer is assistente in de Psychologie, maar heeft haar gedurende de jaren gespecialiseerd in alternatieve therapieën en behandelingen.
Time 4 Me Massagepraktijk Massagesalon in Lier, Provincie Antwerpen Treatwell.
Een massage zorgt voor soepelere spieren, verbeterde bloedtoevoer en een betere afvoer van afvalstoffen. Na een massage voel je je zowel geestelijk als lichamelijk dan ook veel beter. Wil je graag een moment voor jezelf na een drukke dag of periode?
Time4me Massagepraktijk in Lier: Massages Voetreflexologie.
Als massagetherapeut wil ik vooral een aangepaste massage geven, waardoor ik niet enkel op Wellnessgebied werk. Het is tevens de bedoeling om jou als klant een goed gevoel te geven, maar dat de massage eveneens ook bijdraagt aan jouw levenskwaliteit.

Contacteer ons