Meer resultaten voor tantra cursus paren

tantra cursus paren
 
Cursus tantra voor stellen / paren in zes workshops.
De workshops worden gegeven op zondagen van 10.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur, onderbroken door een uur lunchpauze. Er is plaats voor zes tot twaalf man-vrouw setjes. TANTRA VOOR STELLEN. Deze workshops zijn bedoeld voor paren die hun relatie willen verdiepen.
openingszinnen tinder
TaoTantra paren Helios Centrum Heerde workshops.
Zen Reiki 2 cursus. Zen Reiki Master Opleiding. Zen Reiki 2 opfrisavond. Reiki 1 opfris en behandeldag. Innerlijk Kind weekend. Yoga Mindfulness midweek retraite met Hans Kloosterman. Yoga Mindfulness weekend met Hans Kloosterman. Healing Tango Weekend met Lizelot de Stigter. Relatie Detox weekend met The Work of Byron Katie. InnerFreedom-Weekend met Heino Jansen. Alles is Liefde. Alles is Liefde Tantra meerdaagse. TaoTantra Experience weekend singles. TaoTantra Essence weekend singles. TaoTantra singles en paren.
lenen
Tantra Rising Heart.
In Tantra zijn alle koppels en relaties welkom: monogame relaties, open relaties, homo-koppels, lesbische koppels, Tantra helpt jou los te komen van alle conditioneringen en normen, om je eigen authentieke waarheid te vinden. Tantra en je veilig voelen. We hechten veel belang aan veiligheid en grenzen.
private
Tantra proefavond koppels in Eke bij Gent Rising Heart.
Het is een initiatie in Tantra hoe wij het begeleiden. We bieden een veilige bedding waarin we de seksuele levensenergie aanwenden als ingang tot een ruimer bewustzijn en voller leven vanuit je hart. Meestal starten we met een meditatie en korte uitleg over Tantra.
TANTRA training opleiding BODY2CHILL Huid, adem harten.
Dit geldt ook voor elke erotische Rode Tantra cursus en bijvoorbeeld de Tantric Dance en Art of flow workshops. Deze dag workshop is laagdrempelig voor beginners, net als de Tantric Dance trainingen voor koppels en singles. Wij bieden onze Tantra massage workshops aan voor paren of gelegenheidsstellen.
Tantra massage cursus.
Aansluitend aan de tantra massage cursus kun je een theoretische sessie Maithuna rituelen volgen om ultieme en onbegrensde hoogtepunten te beleven. Tantra massage cursus in Turnhout individueel of per koppel. Tantra massage cursus te Turnhout is 350, voor een sessie van 4 uren.
tantraloft.be luxe erotisch en sensuele tantra beleving voor koppels en paren met tantra massage, kamers, overnachten, wellness, priv dineren bij Antwerpen Kempen Grobbendonk.
wie zijn we? Een fles genotswijn bij ieder cadeaubon. We delen graag met jou enkele reacties van koppels en paren over hun luxe erotische en sensuele tantra beleving bij Antwerpen Grobbendonk. De namen hieronder zijn nicknames om de privacy te garanderen.
Tantra cursussen Pure Nature Passion.
Opgeven kan per mail: info@purenature.nl. Voor aanvang van de cursus dient 50% van het totaalbedrag te worden voldaan. Deze cursus kan in overleg ook als priv├ęcursus voor twee of meer stellen gegeven worden. Meer over tantra. Data staan in de sidebar rechts.
Praktijk De Ruimte Full Body Lovin voor koppels.
Full Body Lovin voor koppels." De kunst om Samen onderWeg te zijn is bijzonder geschikt voor paren en mensen in een partnerrelatie. Het Full Body Lovin traject dat ik aanbied voor koppels betreft het leren beminnen vanuit Hart, Ziel en Lichaam.

Contacteer ons