Meer resultaten voor massagepraktijk

massagepraktijk
 
Massagepraktijk La Handa Op zorg dragen voor jezelf staat geen leeftijd Iedereen kan het Iedereen verdient het.
Al mijn behandelingen zijn uiterst professioneel, dus zeker NIET intiem! Meer informatie vinden jullie verder op mijn website. Zoeken naar: Zoeken. Leuk om te weten. Opstart van mijn praktijk. Wat is een healing. Ons innerlijke ikje. Chinese hoofd nek schouder massage. Massage met Jeneverbes Oliën.
gemeente arnhem
Oosterse massage praktijk Yamamichi in Nijlen.
In een gezellige, sfeervolle omgeving waar u in een vriendelijke, ontspannen sfeer onthaald wordt? De sleutel tot ware relaxatie is te vinden in Nijlen, aan het natuurgebied Kesselse Heide. Daar vindt u Yamamichi, een kleine massagepraktijk waar u letterlijk in goede handen bent.
uitvaart delft
Hoe start ik een eigen massagepraktijk?
ATS-cursisten over het hebben van een eigen massagepraktijk. In dit deel laten we 2 cursisten aan het woord, zij hebben inmiddels een eigen massagepraktijk opgestart na het volgen van een of meerdere opleidingen bij ATS opleidingen. Cursist: Mariëtte Conijn Massagepraktijk Sportmassage Motio.
makelaar hoofddorp
CORPUS-massagepraktijk.
Heb je pijn in nek, schouders, rug, benen? Heb je verzuurde spieren na het sporten of wil je juist een goede opwarming voor het fietsen, lopen? Massagepraktijk CORPUS kan je hierbij helpen. Na een massage voel je je als herboren.
massage
Massagepraktijk RITZ.
Het contact met de cliënt is voor mij erg belangrijk. Doordat je de persoon achter de klacht leert kennen, kun je vaak de oorzaak van het probleem achterhalen. Die persoonlijke benadering is essentieel. Effecten van massage. Welke massage past bij mij?
massage
Massagepraktijk AphroZen.
Maak daarom even tijd en gun u een welverdiend moment voor jezelf en geniet van een ultieme massage, die lichaam en geest tot rust brengen. Ik wil je héél graag verwelkomen in m'n' massagepraktijk AphroZen. enkel voor vrouwen die ik met hart en ziel uitbaat.
massage
Massage Brasschaat 2930 Sportmassage Voetmassage Massagepraktijk Brasschaat.
super massage, goede kennis van de anatomie van het lichaam. 7 November 2015. Vanmorgen in de Massage praktijk in Brasschaat geweest. voor e en sportmassage.Je praktijk is Mooi en Netjes Danny. Als er iemand een goeie Massage wil moet je daar eens heen.
Taxi Hoofddorp
Welkom bij massagepraktijk Mema Relax in Staden.
We helpen je graag met volgende diensten. Even compleet wegdromen, aan niets denken en intussen verwend worden kan met de volledige lichaamsmassage. Als zwangere dame een massage krijgen is een massage voor 2 personen krijgen. Zowel u als de baby geniet mee.
massage
Onze praktijk Massage praktijk Paul van Montfort.
Wij helpen u graag om goed in vorm te komen; onze moderne praktijk biedt daarvoor volop mogelijkheden. Maak eens een afspraak voor een massage of laat u door ons begeleiden om dat teveel aan kilos kwijt te raken in combinatie met endermologiebehandelingen.
huizen te koop hasselt
Holistische Coaching Massagepraktijk Sawadi Massages Kruibeke Inforegio.be.
Vergeet morgen, geniet nu! Anne Elisabeth is een erkend BMF Energetisch Therapeut en kijkt er alvast naar uit jou te mogen begroeten in de Holistische Coaching Massagepraktijk. Contacteer ons HOLISTISCHE COACHING MASSAGEPRAKTIJK SAWADI. Vind ik leuk 33. Holistische Coaching Massagepraktijk Sawadi.
Taxi Hoofddorp
Melaer Massage Praktijk.
Dus volgde er meer, veel meer. Naast voetrefloxologe en masseur heeft ze nog bijkomende opleidingen gevolgd, zoals: tenen lezen, massage en sportmassage, Tui Na, energetische behandelingen, chakratherapie, triggerpoint massage. Een behandeling bij Lieve is altijd persoonlijk op jouw maat en in overleg met jouw wensen.
Taxi Hoofddorp
Massagepraktijk Moments.
BTW-Nummer: NL 159856401 B02. Wie ben ik? Ik ben Marjo Bongers, gediplomeerd Holos masseur. Ik heb in maart 2012 de opleiding afgerond als holistisch masseur in Utrecht, de Holos Academie voor Massagetherapie. Deze website gebruikt alleen functionele cookies. Copyright Massagepraktijk Moments.

Contacteer ons