Zoeken naar spirituele massage

spirituele massage
 
spirituele massage
Celestialmassage Solluna.
Deze therapie is een behandeling die vooral door mensen in een spirituele groei erg naar waarde wordt geschat. Door de warme stroom kruidenolie op het derde oog wordt de 6 chakra geopend, wat leidt tot betere inzichten, betere intuïtie, en een hogere spirituele verbondenheid. Je kan best voor de massage niet naar de kapper gaan, daar olie in het haar terecht komt.
zandstralen
Yavanna Holistisch Centrum.
Een waaier aan kennis, kunde en mogelijkheden: Yoga, Soundhealing, QiGong, Kristalleggingen, Aromatherapie, Massage, Healings, Fytotherapie, Lichtwerk, Edeelstenen en mineralen, Didgeridoo, Regressie, Muziekbeleving voor kinderen, Stressvrij leven, 5D shifting, Spiritueel krijgerschap. Volgende data van de. Yavanna Experience Days.: 24 augustus Aromaworkshop en Soundhealing.
Autolening
Spirituele massage.
Het is bewezen dat massages de bloedcirculatie stimuleren en de flexibiliteit van het lichaam vergroten. Masseren voorkomt stress, stijve spieren, sommige aanhoudende pijnen, depressie, angst en gevoelens van paniek. Trance Healing is een speciale energie behandeling die toepasbaar is tijdens de massage.
reachtruck
Conscious Life Praktijk: Spirituele Massage.
Doormiddel van verschillende massage methodes en technieken, waaronder Reiki en Holosync dat de hersenhelften synchroniseert, heeft de massage een diepere werking. Door een Holistische massage wordt gestagneerde energie weer in gang gebracht of volledig hersteld, waardoor men zich weer goed, soepel en vrij voelt.
verwarming installateur
Spirituele voetmassage Lies Ameeuw Ayurveda.
Ayurvedische massage en Panchakarma. Ayurvedische pathologie, polsdiagnose, stage eindwerk. Waarom 4 jaar. Bij en nascholingen. Pathologie Hoofdbehandelingen voor mentale gezondheid. Polsdiagnose niveau 1. Pathologie Nasya of ayurvedische neusbehandelingen. Subdoshas en dhatus. Pathologie Pinda sweda. Pathologie Basti enema. Joyfull Ayurvedic Massage.
Spirituele Massage in Amsterdam. Spiritualiteit in Massage, spiritueel aanraken, spiritueel aangeraakt worden, extase, ekstase, ecstace, energie, energieen, energetisch, Amsterdamse Masseur Noord-Holl
De massage die ik zelf geef heet holistisch of intuitief, wordt uitgevoerd met twee volle handen op de partner, en is gericht op ontspanning en op het teweeg brengen bij de ontvanger van een gevoel en als het mee zit een innerlijke golf, een flow van kalmte en welbehagen.
Suzy Hufkens Praktijk voor therapiecoaching, relaxatie. Untitled Document.
De vaardigheden van de cliënt worden hierdoor vergroot. Bij spirituele coaching of transformatietherapie wordt de zielsangst snel en efficiënt opgelost. Je verwerft inzicht in je manier van handelen en je wezen wordt in harmonie gebracht door de spirituele technieken die deel uitmaken van deze specifieke therapie.
Praktijk De Ruimte Kashmirische Tandava Massage.
de stille ruimte in jezelf ontdekken. weg van doelgerichtheid, het orgasme naar de ontmoeting van de zachte vrouwelijke kracht en de ontvankelijkheid, in de spirituele seksualiteit! Als je nog onbekend bent met Tantra is dit Kashmirisch Tantra-ritueel een zeer zuivere, veilige, Sacrale manier van masseren. Vrouwen vinden in het algemeen de drempel naar Tantra te hoog om overheen te stappen. Ik ervaar dat vaak in mijn praktijk. De gedachte om ontkleed aangeraakt te worden houdt de meeste vrouwen op een voorzichtige afstand. Een Kashmirische Tantra massage nodigt jou juist uit om jouw grenzen te verleggen en jouw kracht opnieuw te leren voelen, daar waar veiligheid en wederzijds respect voorop staan.
Spirituele Massages Massage Gids.
Diverse modaliteiten vanuit de klassieke massage therapieleer komen aan bod, maar met name het werken vanuit de oer tradities van Shamanisme, Gaianisme en Ayurveda vormen onderdeel van een spirituele massage. Wat deze massage vorm doet voor de klant is vaak niet in woorden uit te leggen.

Spirituele handelingen incl. Bij de massage van 60min is er geruime tijd om de ganse achterkant van het lichaam te masseren en bij deze massage worden de voeten gemasseerd. Bepaalde Spirituele handelingen zorgen voor extra zintuiglijke prikkelingen en Tachyon incl.

Contacteer ons