Resultaten voor spirituele massage

spirituele massage
 
spirituele massage
De beste spirituele ontspanningsmassage in Rotterdam.
Massage die wat bij je los maakt. Zou je willen ontspannen om even helemaal los te komen van omstandigheden? Wil je spiritueel dichter bij jezelf komen of heb je behoefte aan vertrouwen en geborgenheid? Onze spirituele massages en trance healing staan ten dienste van het verhogen van jouw trillingsfrequentie, opdat jij meer en meer in contact zult zijn met jouw ware natuur.
yoga
Spirituele Massages Massage Gids.
Diverse modaliteiten vanuit de klassieke massage therapieleer komen aan bod, maar met name het werken vanuit de oer tradities van Shamanisme, Gaianisme en Ayurveda vormen onderdeel van een spirituele massage. Wat deze massage vorm doet voor de klant is vaak niet in woorden uit te leggen.
krediet aanvragen
Spirituele massage.
Het is bewezen dat massages de bloedcirculatie stimuleren en de flexibiliteit van het lichaam vergroten. Masseren voorkomt stress, stijve spieren, sommige aanhoudende pijnen, depressie, angst en gevoelens van paniek. Trance Healing is een speciale energie behandeling die toepasbaar is tijdens de massage.
oude auto
Energetische Massage.
Wat is energetische massage? Energetische massage is een verzamelnaam voor massages die invloed hebben op ons energiesysteem aura en worden als helend ervaren. De effecten zijn op een dieper niveau voelbaar. Wat is ons energiesysteem? Volgens de auralogie bestaan wij uit meerdere lichamen zoals o.a.: het etherische lichaam, het emotionele lichaam, het mentale lichaam, het astrale lichaam, het etherisch-causale niveau, het universele-liefdeslichaam het ketherisch-causale niveau. Wat is de aura? De aura is het energieveld om ons heen en bevat het bewustzijn dat we hebben meegenomen naar de aarde. Het geeft bescherming en is priv├ędomein. Hoe krachtiger de uitstraling, des te meer bescherming. Het afsluiten of blokkeren van energie van anderen is dan niet meer nodig. In de aura bevinden zich chakras. Wat zijn chakras? Chakras zijn energiecentra die de verbinding vormen tussen het fysieke en het. Hun werking spreidt zich uit over alle gebieden waaruit wij bestaan: het fysieke, emotionele, mentale, spirituele en zo verder.
Daikin airco
Metamorfose massage, Prenataaltherapie anahata-assen.
Metamorfose massage of prenataaltherapie is een zachte manier van masseren met een diepe werking. Met deze massage kun je inzicht vergaren in de oorzaak een blokkade. In mijn spirituele of paranormale vorming bracht mijn leraar mij in contact met de metamorfose massage.
student hotel
Conscious Life Praktijk: Spirituele Massage.
Doormiddel van verschillende massage methodes en technieken, waaronder Reiki en Holosync dat de hersenhelften synchroniseert, heeft de massage een diepere werking. Door een Holistische massage wordt gestagneerde energie weer in gang gebracht of volledig hersteld, waardoor men zich weer goed, soepel en vrij voelt.
Spirituele Massage in Amsterdam. Spiritualiteit in Massage, spiritueel aanraken, spiritueel aangeraakt worden, extase, ekstase, ecstace, energie, energieen, energetisch, Amsterdamse Masseur Noord-Holl
De massage die ik zelf geef heet holistisch of intuitief, wordt uitgevoerd met twee volle handen op de partner, en is gericht op ontspanning en op het teweeg brengen bij de ontvanger van een gevoel en als het mee zit een innerlijke golf, een flow van kalmte en welbehagen.
De Zonnevlecht Tilburg therapeutisch centrum. De Zonnevlecht Tilburg therapeutisch centrum.
Persoonlijke en spirituele ontwikkeling voor meer kwaliteit en geluk in uw leven. Door meditatie, energiewerk en communicatie ontstaat inzicht in uzelf. Een weldaad voor lichaam en geest die het lichaam laat ontspannen en blokkades en afvalstoffen helpt opruimen. Aandacht voor een vakkundige gezicht en huidverzorging. Een gevoel van schoonheid zal het resultaat zijn. Geef om elkaar. De Zonnevlecht geeft om mensen. Al meer dan 10 jaar zorgen we samen met vrienden van de Zonnevlecht voor minderbedeelden in onze directe omgeving. Wij verkopen diverse bekende kwalitatieve zuivere producten met krachtige werkzame bestanddelen uit de natuur. Annie van Iersel en Ria van den Hoven geregistreerd bij VBAG en RBCZ. Ons motto luidt: Blijf zo mooi als je bent. Als specialist in alternatieve geneeswijzen kunnen wij u op veel manieren van dienst zijn. Wij gaan altijd uit van het principe dat lichaam en geest in balans moeten zijn. Met als resultaat dat uw klachten en problemen verdwijnen of verminderen. We doen dit door middel van meditatie, massage of een energie behandeling, persoonlijke coach ing, mindfullness of een voetzoolreflexmassage.
Massage Spirituele Energetische Massages in Brabant Limburg.
Wellnes massages zijn vaak Ontspannende Massage met nadruk op ontspanning. Spirituele Therapeutische Holistische Massage. Energetische massage Holistisch en Genezend 60 minuten: 4600., Chakra massage Holistisch en Genezend 60 minuten: 4600., Intuïtieve massage Holistisch en Genezend 60 minuten: 4600., Spirituele massage ik in de praktijk.
Rita Vanhie Spiritueel Onderweg Spirituele beurs Spiritueel onderweg beurzen Spirituele beurzen.
Opmeting gewicht, vet spieren, water, massage anti-cellulite, drainage, afslanking en spierversterking, cavitatie, chi, kruiden en voedingsadvies. Chi therapie met de chi vitalisator. Decoratie, magneetsieraden, kruiden en voedingssupplementen, gelaatsverzorgingsproducten. Meer info en maandelijkse kortingen via www.zonnevlecht.be. Laat u tijdens de beurs gratis testen. Testen van chacras, balans, soepelheid en effect van stralen op uw lichaam en hoe beschermen. Homepage Spiritueel Onderweg beurs Malle Wedstrijd Spiritueel onderweg beurzen Regelmatige standhouders Speciale teksten Spirituele Gids adverteren Spirituele Gids spiritueel agenda Spirituele Shop Contactgegevens Nieuwsbrief inschrijven banners Forever Algemene Site Map.
Chakra massage Zen massage Spiritueel Aanbod Aanbod Info. chakra massage zen massage.
Stefaan via massage, Annemie via therapie, coaching en meditatie. Alle informatie over onze activiteiten vind je op www.solluna.be. Solluna Zijpstraat 148 2570 Duffel. Annemie: 0495 43 47 15 annemie@solluna.be. Stefaan: 0497 68 58 08 stefaan@solluna.be. Homepage Nieuwsbrief aanvragen Mailing boeken Boeking kalender Sociale media Januari 2017 December 2016 November 2016 Oktober 2016 September 2016 Augustus 2016 Juli 2016 juni 2016 Spiritueel Agenda Spirituele websites Uitschrijven?
Home Yavanna.
110 voor deze 2 uur durende behandeling. Healingsessie door Jessica. Spirituele groei, lichaamswerk of energetische heling 1 uur 60 euro. Deze acties kan je aankopen tot 31/12/2018. Ze zijn ook geldig voor cadeaubonnen en deze kunnen ook digitaal verstuurd worden.

Contacteer ons