Zoeken naar tantra massage opleiding

tantra massage opleiding
 
Cursus Tibetaanse tantramassage Inana.
Eerst eens een dagje proeven op locatie? Op 5 februari geven wij een introductiedag in Centrum Djoj in Rotterdam. Zoeken naar: Zoeken. Temple of delight: tantra voor mannen. Tantra en integriteit: verdiepingsdag voor professionals. Temple of delight: tantra voor mannen.
tantra massage
Tantra Kaliyoma.
Tantra brengt me in mijn vitaliteit, in mateloze zelfzekerheid in een onbevangen zalig gevoel van volledig mens-zijn. Lees de volledige getuigenis. De tantra massage gaf mij inzichten over mijn bijzondere vrouwenlichaam, heeft mij doen sidderen van genot bij elke aanraking, heeft mij de dankbaarheid doen voelen van zoveel moois.
schoonmaakbedrijven
tantraloft.be luxe erotisch en sensuele tantra beleving voor koppels en paren met tantra massage, kamers, overnachten, wellness, priv dineren bij Antwerpen Kempen Grobbendonk.
Hoewel ik de massage vooral met gesloten ogen heb genoten en sterk innerlijk heb beleefd, was het ook zalig om tussendoor te zien dat ook Hilde zich goed kon overgeven aan de tantra en er ook erg van kon genieten.
houten poort
Academie opleidingen Opleiding tantra massage Holos.
Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze VBAG die als beroepsvereniging met haar gekwalificeerde beroepsbeoefenaars tracht iets aan de Nederlandse gezondheidszorg toe te voegen, namelijk Natuurlijke Genees en Behandelwijzen. Na het volgen van de opleiding ontvang je een Holos diploma voor Tantra Massage.
Over kathleen Kaliyoma.
2017-2018 Vallei orgasme coach in opleiding bij Reinoud Eleveld in NL. 2011-2012 Zweedse en holistische massage Perspectief Gent. 2010-2015 Creatieve therapie 2 jaar VSPW-Balans Gent. Lichaamsgerichte therapie 3 jaar VSPW-Balans en Touch-Bodyfullness Gent Gecertificeerd. 2006-2017 Tantra trainingen, Tantra massage, Sexual Healing Seksuologisch lichaamswerk, bij diverse organisaties: Wild Tantra/ Flowering Love/ Terra Luminosa/ Soul Tantra/ Rita Rijnsoever.
Tantra cursussen Pure Nature Passion.
Jan en Helene. Tantrische massage cursus voor stellen en de cursus werken met de intieme delen. Momenteel hebben we twee verschillende cursussen van elk één dag. Ze worden steeds in één weekeind gegeven. Deze dagen kunnen los van elkaar gevolgd worden of gezamenlijk als een weekeindcursus gedaan worden. De tijdsduur e.d. is van beide cursussen gelijk. Het is onze opzet om mensen dichter bij hun gevoel, bij zichzelf en tot elkaar te brengen. Vooral genieten, ontspannen, onthaasten op een prachtige en vooral rustgevende locatie. Een echte verwendag in deze hectische wereld. Het maakt niet uit of je ervaring met tantra hebt of niet, of je wel of niet kunt masseren, of je ruimdenkend bent of niet.
TANTRA training opleiding BODY2CHILL Huid, adem harten.
Dé beste Tantra Jaar Training en Tantra massage workshop voor stellen en singles. Deze Body2chill opleiding kent een certificaat. De Tantra opleiding is gestoeld op de Tibetaanse Tantra yoga en Kashmir Tandava. Ook gebaseerd op mindfulness zijn boeddhistische stiltewandelingen rond het mooie Nijmegen en Berg en Dal.
Tantra massage cursus.
Tantra massage cursus individueel volgen. De tantra massage cursus is individueel te volgen. Hierbij kom je twee wekelijks dus om de week naar de massagepraktijk in Turnhout. Mannen dienen een vrouwelijk model mee te brengen. De opleiding wordt verzorgd door Ella.

Contacteer ons