Zoeken naar tantra massage opleiding

tantra massage opleiding
 
massage opleiding - Cursus Klassieke Massage.
Bij Massage en Opleidingsinstituut Kopos gaan vakkennis en betrokkenheid, hand in hand. Massage en Opleidingsinstituut Kopos heeft een breed assortiment aan massage cursussen voor de educatieve ontwikkeling van de aankomend masseur. Kopos biedt kwalitatief hoogwaardige massage cursussen en opleidingspakketten met een optimale begeleiding in je ontwikkeling en opleiding tot masseur.
Undercovergirl: tantra, yoni-massage en gendertypering op Bali Vileine.com.
En daar wordt hard aan gewerkt In Nederland bijvoorbeeld door Kathy van der Veen NaturalHands massage, Rosie Heart www.rosieheart.com en Groene Specht. In buitenlanden zijn Buzzy Dandelion www.quintasensual.org en Barbara Carellas www.urbantantraexperience.com gave pioniers, en er zijn er nog véél meer. 1 november 2016 at 1400.: Nog bedankt voor je mooie tips Roos! Hoe ben jij op deze mensen gekomen? Ben je zelf werkzaam binnen dit veld? Pingback: Undercovergirl: grenzen zijn nodig, ook binnen tantra Vileine.com.
cursus thaise massage
Tantra-traject Tribal Tantra jaaropleiding Tantrische massages Terra Luminosa, Maldegem / Brussel B INImail archief.
Dit steunt verder op drie doorgedreven opleidingen: Lichaamsgerichte psychotherapie Brussel; P. Wyckmans, Tantra Skydancing Montpellier, Margot Anand en Tantrische massage Brussel, 2 jaar individuele opleiding. Sinds 2009 begeleid ik mannen en vrouwen, zowel individueel als in groep, in België en Frankrijk.
cursussen en opleidingen
4 daagse Kum-nye Tantra-cursus bij Dharma-Lotus in Breda.
Veel spirituele leren zoals yoga en meditatie ervaar je individueel en bij een gewone massage heb je een gever en een ontvanger, bij de boeddhistische Kum-nye Tantra is dat allemaal anders. De basis van de Kum-nye Tantra is de balans en innerlijke rust die Prana geeft.
Tenten
Marjanne en Luc Tantra op het water Luc Honsia.
Een" kleurrijk palet aan seksuele levenservaring en een grenzeloze nieuwsgierigheid naar wat een mens beweegt en motiveert wie een mens is maken dat ik sekscoach, tantra-masseuse en Tantra bewustzijnsbegeleidster geworden ben. Ik heb sinds 2000 een praktijk voor tantramassages en sekscoaching in Zoeterwoude, NL.
kredieten
Informatie over massages en adressen van massageplaatsen.
Bij de Westerse massage ligt de nadruk op het spier en skeletstelsel van het lichaam. De meest gebruikte methode hier is de Zweedse massage. Deze massage werd oorspronkelijk ontwikkeld om de spierbewegingen van gymnastiek te reproduceren. Oosterse massage gaat uit van energiesystemen.
healing opleiding
Leuke links SIGURYA.
Iosono Monique Culenaire o.a klankhealing, reikibehandelingen info@ilanka.be 0488/257584. www.vitatouch.be Shiatsu en stoelmassage. www.vitanova.nu workshops en opleidingen o.a. www.xn-alegra-7va.be Alegria Bewustzijn in de nieuwe tijd. www.dehoninggraat.com Lezingen ivm gezondheid Johan Corthouts. www.hethuisvantoon.be Massages, Script-as-methode. www.iyashi.be Shiatsu, behandeling en opleiding yoga, meditatie.
Ballonvlucht
massage: materiaal, cursussen, soorten.
Hot stone massage cursus. Natural face lift massage. Massages De Krachtbron. Opleiding tot Tantiki. Word erkend masseur! Aangeraakt door spiritualiteit. Body Mind Healingcenter. De Massage Gids. Nipa Float relax center. Natural face lift. Natural face lift massage. Online massage cursus. Online massage cursus.
lening online
Tantra Praktijk ISTAR gesprekstherapie manuele therapie.
Tantra Praktijk Istar heet U welkom! Wij als Istar-team verwelkomen u graag in onze professionele massage praktijk. U kan bij ons terecht voor tantra massages voor dames, heren, koppels, senioren en andersvaliden. Daarnaast bieden wij ook psychologische begeleiding bij individuele en/of relatieproblemen.
Ranking
Anand van Schalkwijk StarLotus Vind-een-therapeut.nl.
hun seksualiteit of kampen met verlegenheid en/of onervarenheid. Naast mijn HBO opleiding tot Trainer Emotioneel Lichaamswerk en uitgebreide tantra ervaring put ik hierbij uit ruim 20 jaar ervaring met wonen en werken in diverse leefgemeenschappen in binnen en buitenland. Of het nu gaat om ademwerk, tantra, massage of lichaamsgerichte coaching, elke sessie betekent opnieuw het onbekende in stappen.
huis laten schatten
tantra tao massage opleiding tantra massage.
Na mijn opleiding in de Tibetaanse Kum Ney Tantra massage, begon ik in 2006 met het geven van Tantra massages. In de loop van de jaren heb ik deze Tantra-vorm losgelaten en heb ik mij gespecialiseerd in de Indiase Kashmir Tantra, die beter bij mij past.
spouwmuurisolatie
De Kleine Bron.
Naast haar opleiding in Integratieve Massage, Lichaamswerk en Danstherapie, assisteerde ze drie jaar in een Rebalancing massagetraining. Mensen inwijden in de kunst van het aanraken is één van haar grootste passies. Het leven daagde haar uit om het menselijke dilemma: verlangen naar en angst voor nabijheid/intimiteit te onderzoeken. Ze verdiepte zich in de voedende kwaliteit van liefdevolle aanraking. Aan den lijve ondervond ze de louterende werking van aandachtig aangeraakt te worden; ze leerde dat respectvol lichaamscontact je wezenlijk kan beroeren in de liefde voor jezelf, je zelfvertrouwen, je gevoel van eigenwaarde en je gevoel van er mogen zijn zoals je bent. Geboeid door Tantra en Taoïsme, ontstond in 1998 de workshop Sensuele Massage voor Partners.
remedie
Home.
25% van mij genen komt uit Indonesi, 75% Nederlands. Ervaring in de opleiding tot Verpleegkundige A. Reiki 1 graad april 2002. Reiki 2e graad april 2003. Reiki 3e graad februari 2018 Reiki Master. Ontspannings-Ayurvedische massage met warme olie. Basis cursus voetreflexzonemassage.

Contacteer ons