Meer resultaten voor tantra massage opleiding

tantra massage opleiding
 
tantra The Bodhi Tree.
tantra, gent, massage, duquet marianne, bhakti, wildtantra, meditaties, workshops, agenda, retraites bodhitree, darkness-retraits, individuele sessies. In 2001 kwam ik in contact met tantra. Het werd meteen duidelijk dat dit mijn pad is. Er volgde een periode van intens zelfonderzoek via tantrische meditaties, gecombineerd met advaita vedanta.
cursussen en opleidingen
Tantra Praktijk ISTAR gesprekstherapie manuele therapie.
Tantra Praktijk Istar heet U welkom! Wij als Istar-team verwelkomen u graag in onze professionele massage praktijk. U kan bij ons terecht voor tantra massages voor dames, heren, koppels, senioren en andersvaliden. Daarnaast bieden wij ook psychologische begeleiding bij individuele en/of relatieproblemen.
sportmassage opleiding hbo
Object moved.
tantra brugge
Hoe kies ik een Tantra workshop, training, cursus of massage?
workshop, training, of massage? In Nederland is een uitgebreid aanbod van Tantracursussen, trainingen en workshops te volgen. De meeste daarvan staan vermeld in de maandelijks verschijnende krant voor zelfontwikkeling, levensfilosofieën, therapieën en gezondheid Koördanser, gratis verkrijgbaar in spirituele centra. De meeste mogelijkheden zijn ook op het Internet te vinden via: tantra.startpagina.nl. Hoe een keuze te maken uit het aanbod aan tantra? Bepaal eerst waarnaar je op zoek bent. De keuzes zijn.: Zoek je een therapeutische benadering? De meeste van deze therapeutische workshops en cursussen bestaan uit neo-reichiaans of emotioneel lichaamswerk, sensivity-trainingen, jungiaanse ontgroeningsrituelen en andere alternatieve zieleknijperij. Het programma is vaak opzettelijk vaag gehouden. Huilbuien, woede-uitbarstingen en instortende deelnemers horen erbij. Bij de therapeutische tantra mag je rekenen op mededeelnemers met soms ernstige psychische problemen. Kunnen de begeleiders omgaan met psychisch probleemgedrag? Wat is de opleiding van de begeleiders?
studentenjob brussel
Ivonne Albrecht Massage Coaching praktijk Tweelingziel VindeenTherapeut.be.
De geheimen praktijken van de Jade Godin, een onderdeel van de Désilets methode met Tao. Tantra dag voor koppels met als thema Tantra en intimiteit bij Yatri. Tao Tantra massage cursus. Shivaïstische massage van Cashemere Luc Escot. BMF-Belgische massage federatie.
cursus thaise massage
Home LEEF NU.
Om zwangerschap te stimuleren voorzie ik een fertiliteitsmassage. Heb je behoefte aan meer informatie, dan mag je altijd bellen of een bericht sturen via het contactformulier en geef ik je graag meer uitleg. Sponsored by Suppliez.eu voor Shakti massage olie.
per direct geld lenen
Tantra Kaliyoma.
Tantra brengt me in mijn vitaliteit, in mateloze zelfzekerheid in een onbevangen zalig gevoel van volledig mens-zijn. Lees de volledige getuigenis. De tantra massage gaf mij inzichten over mijn bijzondere vrouwenlichaam, heeft mij doen sidderen van genot bij elke aanraking, heeft mij de dankbaarheid doen voelen van zoveel moois.
Leuke links SIGURYA.
Iosono Monique Culenaire o.a klankhealing, reikibehandelingen info@ilanka.be 0488/257584. www.vitatouch.be Shiatsu en stoelmassage. www.vitanova.nu workshops en opleidingen o.a. www.xn-alegra-7va.be Alegria Bewustzijn in de nieuwe tijd. www.dehoninggraat.com Lezingen ivm gezondheid Johan Corthouts. www.hethuisvantoon.be Massages, Script-as-methode. www.iyashi.be Shiatsu, behandeling en opleiding yoga, meditatie.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Contact en locatie van tao tantra massage ligging ninove en geraardsbergen aalst.
In mijn zoektocht naar het harmoniseren van lichaam en geest heb ik na tai chi, yoga en healing tao, de tao tantra massage ontdekt. Door te ervaren welke kracht deze massages hebben, is mijn interesse gegroeid om zelf te gaan masseren. Naast mijn opleiding als tantrika heb ik een cursus Mindfulness en een jaartraining menselijke relaties gevolgd.
Over Geert The Great Boost Hasselt.
In 2008 ruilde ik mijn technische achtergrond in voor een leven met een focus op welzijn, gezondheid en welbevinden. Ondertussen heb ik 8 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling, meditatie, coaching, massage, lichaamswerk, tantra, natuurlijke levenswijzen en biologische voeding. Zo ben ik in contact gekomen met de doeltreffendheid van Ginger Glow Gembercompressen, Flow Motion Massage met lichaamswerk en Floating. Een combinatie die energie geeft, een bijzonder krachtige wake up call voor het lichaam. Ik hoop dat je, net zoals vele anderen, tot in de diepste essentie zal genieten van deze helende reizen. Om je zo goed mogelijk te ondersteunen behaalde ik onderstaande diplomas en certificaten. Ik ben daarnaast ook aangesloten bij erkende nationale en internationale instituten. Erkend diploma Massagetherapeut. Certificaat SEM Professionele Cursus Waterbehandeling. Gecertificeerd Pool Spa Operator door het NSPF National Swimming Pool Foundation USA. Lid van IACET The International Association for Continuing Education And Training USA. Lid van FTA Float Tank Association USA. Lid en volger van de belangrijkste internationale Floatation forums. Opleidingen en trainingen. Opleiding Biodanza Facilitator Gelaatsverzorging Holistic Pulsing Ayurvedic massage Zen massage Macrobiotiek/natuurlijk koken Triggerpoint massage Tantramassage Body Dearmoring Mannenwerk Emotioneel Lichaamswerk.
Tantra cursus, workshop, opleiding activate.me.
Studio LaLimite is een plek waar verschillende spirituele lichaamspraktijken mekaar vinden. Elke lesgever in de studio heeft een eigen., tantra, tantra yoga, massagetechnieken, spiritualiteit, cursus massage, ritueel. rue de la limite 93, 1210 sint-joost-ten-node. 1 2 Volgende. cursus, workshop, opleiding 18.

Contacteer ons