Op zoek naar tantra opleiding?

tantra opleiding
 
Home.
Ayurveda, yoga en tantra voor de soul. De website is vernieuwd en de komende tijd worden alle pagina's' geoptimaliseerd. Mist er iets of heb je een vraag, mail ons gerust. Agenda van Soul institute. Inner Grounding Therapeut opleiding. RelationshipsLOVEintimacy training: per weekend instappen.
tantra massage
Opleidingen MAHA KUNDALINI TANTRA.
De opleiding is gericht op intensieve beoefening van Maha Kundalini Tantra technieken, het ontwikkelen van persoonlijke transformatie en zelfmanifestatie alsmede op de Tantra als leef en werkwijze. De opleiding is vooral praktijkgericht en leert je de basistechnieken van Maha Kundalini Tantra toe te passen.
EPC
Light of Being-Tantra Opleiding met Anandajay The Light of Being: School of Spiritual Awareness.
De Tantra opleiding is bedoeld voor diegenen die zich voor hun eigen ontwikkeling al met tantra bezighouden of daar mee bezig wensen te gaan en daarbij verlangen naar diepgang en ondersteuning, zowel in hun energetische bewustwording als in hun spirituele proces.
artiest
Tantra Kaliyoma.
Nieuw Tribal Tantra groei-jaar start begin oktober 2018 tot mei 2019. Tantra festival België. Op 21 mei 2018. Als je wenst kennis te maken met Tantra, is deze dag het ideale introductie moment. Kom proeven van diverse Tantra introductie workshop.
puretantra.
Alles ging voor me in een stroomversnelling nadat ik in contact kwam met Somananda voor een intense tantra massage therapist opleiding in Estland. Hier leerde ik vooral mijn energetisch werk verdiepen, de intenties plaatsen, de concentratie en het vertrouwen verhogen.
Tantra Rising Heart.
In Tantra zijn alle koppels en relaties welkom: monogame relaties, open relaties, homo-koppels, lesbische koppels, Tantra helpt jou los te komen van alle conditioneringen en normen, om je eigen authentieke waarheid te vinden. Tantra en je veilig voelen. We hechten veel belang aan veiligheid en grenzen.
TANTRA training opleiding BODY2CHILL Huid, adem harten.
Dé beste Tantra Jaar Training en Tantra massage workshop voor stellen en singles. Deze Body2chill opleiding kent een certificaat. De Tantra opleiding is gestoeld op de Tibetaanse Tantra yoga en Kashmir Tandava. Ook gebaseerd op mindfulness zijn boeddhistische stiltewandelingen rond het mooie Nijmegen en Berg en Dal.
Tantra massage cursus.
Het is nu de beurt aan de mannelijke cursist om te voelen. De opleiding wordt verzorgd door Ella. Hebben jullie als koppel de smaak te pakken, dan kan Xander jullie ook nog onderwijzen in de Maithuna rituelen. Relatietherapeuten adviseren tantra massage cursus.

Contacteer ons