Meer resultaten voor tantra massage rotterdam

tantra massage rotterdam
 
Wilde ziel.
Mark en Janine bengen jou in contact met je essentie, door het overdragen van eeuwenoude kennis uit Tantra en Sjamanisme, gecombineerd met het moderne Empowerment. We geven Tantra, Yoga, meditatie, dans, coaching en massage. Je kunt bij ons terecht in Rotterdam en Amsterdam.
massages
Tantra massage voor vrouwen door Bouwie, regio Rotterdam.
Als je wilt kan de massage uitgebreid worden met een yoni massage Yoni: in Tantra wordt het vrouwelijke geslacht zo genoemd, het is geheel aan jou de keus die je kan maken op basis van je gevoelens na een massage van 2 uur.
ifi ipower review
Mi Deseo Massage Rotterdam Massages4all.
Gediplomeerd sportmasseur en Tantriki, wonend in Rotterdam, ontvangt bij hem thuis. Behandelingen op afspraak alleen heren van maandag t/m vrijdag tussen 10 en 21.00 uur. Masseren kan op vele manieren en je hele lichaam komt ervoor in aanmerking. Een must voor de moderne man. Johan op 19-08-2017 9.3. Algemene indruk: 9 Klantgerichtheid: 9 Massageruimte: 9 Prijs / kwaliteit: 10. Wel vaker een tantra massage gehad, maar deze ervaring was geweldig.
kapper
Tantrische massage Dick Zoutendijk Agenda Activiteit Centrum Djoj Rotterdam.
Ook kun je een tantrische massage kado geven aan een vriend of vriendin. Of kun je zelf leren om tantrische massages te geven. Naast tantrische massages geef ik diverse andere typen massages op maat waaronder integratieve massages en cranio-sacraal-behandelingen, lichaamsgerichte therapie en verschillende trainingen, zoals Leven in je Lijf en Hart, seks en liefde. Bel of mail gerust wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden. Je bent van harte welkom! Er zijn vele mogelijkheden. Over de trainer. Dick Zoutendijk Praktijk de Zon. Overzicht van activiteiten. Anders Avondje Uit. Beleef je lijf festival! Open Dagen gratis. Agenda van deze maand. Festival Evenement Expo. Jin Shin Jyutsu. Martial arts vechtkunst. Mindful Coachen opleiding. Muziek Zingen Mantra. Thema dagen avonden. Training en opleiding. Centrum Djoj te Rotterdam, organiseert lezingen, workshops, concerten, festivals en andere evenementen.
tankpas
Advertenties van Tantra massage zuid holland Speurders.nl.
Zaken en Transacties. Tantra massage zuid holland. Rotterdam 3 jaar lid van Speurders.nl. Massage is about being good to yourself. Datum nieuw naar oud. Datum oud naar nieuw. Prijs hoog naar laag. Prijs laag naar hoog. Dit is een erotische advertentie.
Massages Jane Haridat.
Tantra is gericht op ruimte en verbinding in jezelf krijgen en niet meteen op seks. Als je met je hart, ziel, lichaam bent verbonden, wordt de beleving van seks vanzelf dieper, liefdevoller, opener. Hoe doe ik dat? Je ligt op een massagetafel. Of als je dat liever hebt op de grond op een matras. Ik sta/zit naast je en raak je aan. Via mijn liefdevolle en zachte aanrakingen én de juiste begeleiding help ik je om je te bevrijden van blokkades. Denk aan blokkades in de vorm van pijn, spanning, schaamte en schuldgevoel rondom je seksualiteit. Tijdens de massage maak ik gebruik van mijn gave als medium en communiceer met je lichaam.
Tantra Massage.
Tantra VIP retraite op maat. Coaching op het gebied van intimiteit. Te ROTTERDAM: Deze massage voor zowel mannen als voor vrouwen bestaat, uit verschillende stappen om in het NU te treden, in contact te komen met jezelfte, leren ontvangenzodat, je in volle overgave kan genieten van deze voedende sessie voor lichaam en geest.
Massage Rotterdam Massage Gids.
Zoetermeer Massage Moments. Conscious Life Zoetermeer. Ontspannings Massage Belgie. Shiatsu Reiki Massage. Gratis Massage Oproepen. Overzicht massagesalons Rotterdam. klassieke massage, ontspanningsmassagehotstone, massage. 3032 AZ Rotterdam. Tel.nr: 06 419 77 606. Ling's' Chinese Massage. Chinese Tui Na Massage. Tantra Massage Jivas.
Tantrische massage voor mannen Pure Nature Passion.
Tantrafestival DJOJ Rotterdam. Poly Praat / Wellness avond. Jan en Helene. Tantrische massage voor mannen. De tantrische massage is een heerlijke totaalmassage! De tantrische massage is voor mensen vanaf 21 jaar. Juist ook ouderen zijn van harte welkom. Leeftijd maakt mij totaal niet uit. Wat ik van veel mensen hoor is dat ze het jammer vinden dat het stukje intieme delen bij een normale massage wordt overgeslagen. Bij mijn tantra massage worden de intieme delen gelijkwaardig mee gemasseerd.

Contacteer ons