Op zoek naar tantra oefeningen thuis?

tantra oefeningen thuis
 
Tantradag voor koppels: Tantra intimiteit Deurne Wattedoen.be.
Via contactoefeningen, meditatie en een tantrisch ritueel, reiken we jullie sleutels en inspiratie aan om het contact met jezelf en elkaar te verdiepen om echt thuis te komen in je hart en te ontspannen in de nabijheid van je geliefde. Je maakt kennis met Tantra, met ons en onze visie.
Autolening
Tantra Paperback Margot Anand Boek Bruna.nl.
Tantra is een verdieping van je seksuele ervaring. Aan de hand van bijna 100 geïllustreerde tantra oefeningen beschrijft Margot Anand hoe je van seks een diep-extatische ervaring kunt maken en met tantra verrijking kunt geven aan. Meer Tantra Lees meer.
fortis
Veilig aan tantra beginnen Living Touch.
Dit hoort niet thuis in een tantrische sessie.: seks, in een tantrische sessie wordt hands-on gewerkt, maar seksuele handelingen of het aangaan van relaties tussen cliënt en therapeut horen hier nooit in thuis! pushen en overschrijden van grenzen. Om je veilig te kunnen openen is het nodig dat jouw grenzen ten alle tijde gerespecteerd worden. Aan het begin van de sessie geef je je grenzen aan, en een goede therapeut zal deze respecteren. De bewering dat je voor tantra altijd naakt moet zijn. Het klopt inderdaad dat veel tantrische oefeningen naakt worden gedaan, maar een goede therapeut is in staat een tantrsiche sessie volledig gekleed te doen.
elektrisch
Tantra oefening voor meer seksuele energie Yoga Online.
In de tantra is dat hetzelfde. Door het vergroten van je seksuele energie voel je je energieker en kun je intenser genieten van alles wat het leven je brengt. Manieren om tantra te beoefenen zijn onder andere mediteren op de chakras, mediteren op Mula Bandha het aanspannen van je bekkenbodemspieren en yogahoudingen doen die de seksuele energie wakker maken.
slotenmaker berchem
7 Tips om nooit meer te snel klaar te komen.
Die vriend van me had het over UREN LANG seks hebben! Dus als de leer van de tantra me seks tips kon geven om de zaadlozing uit te stellen, en dus betere seks te hebben, shit dan probeer ik het toch!
kredieten samenvoegen
Workshop Spirituele relaties, Jan Geurtz.
Deze oefeningen helpen je bij het omhelzen van je eigen negatieve gevoelens in plaats van telkens weer de ander daarvoor verantwoordelijk te stellen waardoor je jezelf tot slachtoffer maakt. Hoewel deze workshop ook onderwerpen uit de Tantra bevat, is het geen Tantra-training in de beperkte betekenis van het woord.
quechua tenten
Tantra Seksueel Bewustzijn Kennismaking of Verdieping vol liefde, intimiteit en spiritualiteit. Tantramassages Tantrakoppelmassages Tantraworkshops Tantracursussen Tantracoaching Relatietherapie Traum
Bewuster en natuurlijker leven. Thuis komen in het huis wat je nooit verlaten hebt. Verdieping van de relatie met jezelf of je partner. Tantrische en meditatieve verbinding ervaren vanuit liefde. Het praktisch leren integeren van tantra in je leven. en daar kunnen wij als tantra-experts aan bijdragen. Onze tantra is een mix van onderstaande oefeningen.
optimalisaties
De Tantrische Orgasmes van Vrouwen en Mannen MAHA KUNDALINI TANTRA.
Een tantrisch orgasme wordt gezien als een noodzakelijke stap ter voorbereiding van een volledige Kundalini-ontwaking. Tantra kent 7 verschillende vrouwelijke orgasmes en 5 mannelijke orgasmes. Om verschillende tantrische orgasmes te kunnen ervaren horen de partners.: kennis te hebben van zowel hun eigen lichaam als het lichaam van hun partner.; kennis te hebben van bepaalde ademhalingstechnieken pranayama.; verschillende locks bandhas te beheersen.; kennis te hebben van bepaalde lichaamshoudingen asanas. In deze VERDIEPENDE MAHA KUNDALINI TANTRA-SERIE VAN 3 WEEKEND-WORKSHOPS zullen wij stap-voor-stap de nodige technieken leren en beoefenen zodat verschillende tantrische orgasmes kunnen worden ervaren. De hele serie bestaat uit 3 weekenden waarbij voldoende tijd is om tussen de weekenden thuis de oefeningen te beoefenen.
spouwmuurisolatie
Tantra yoga activate.me.
Yoga of Tantra Yoga begint pas echt wanneer de les uit is. De geleerde technieken thuis en in het dagelijks leven zelf toepassen is de kern van Tantra Yoga. Enkele voorbeelden van thuisoefeningen.: Dagelijks uitvoeren van enkele eenvoudige zuiveringsoefeningen. Gedurende een week 2x/dag de aangeleerde relaxatie uitvoeren. Gedurende een week je spraak observeren ahv de gegeven les. Gedurende een week bepaalde yoga oefeningen of mudras uitvoeren.
rescue
Tantra Sex: Onze 7 Beste Praktische Oefeningen en Tips.
Bonus: extra tantra oefeningen tips. Deze zeven tantra oefeningen zijn makkelijk thuis uit te proberen met je partner. Tantra seksualiteit behelst natuurlijk nog heel veel meer maar het is belangrijk dat je ergens begint en dat jij en je partner zich open stellen voor nieuwe ideeën.
tm
Thuisstudie Healing, leer de knepen van het vak healen. Happy Feeling, feel and learn.
Een basis aan kennis meegeven met tal van praktische en eenvoudige oefeningen. Deze thuiscursus healing reikt u tools aan welke per direct in dagdagelijkse situaties toepasbaar. Handig en leerrijk toch? Ik schreef de thuisstudie healing. voor u die. Over weinig tijd beschikt. Graag op eigen tempo leert, werkt en ontdekt. Graag van thuis uit onderneemt. Balans tussen privé en vrije tijd plant. De cursus biedt. Zelfgenezing en de kracht van de gedachte. Trillingsfrequenties en kirlianfotografie. Auras leren zien en verruimen. Kleuren en betekenissen van auras. Je eigen chakra aanvoelen. Chakras openen, sluiten en reinigen. Het healen van een aura. Healing door handoplegging. De universele levensenergie. DNA activatie en Reiki. Yoga, hypnose, tantra en meditatie.
Tantra Massage for Dummies: De Top 3 Beginners Tips.
Je krijgt de beste antwoorden als je partner de antwoorden op je vragen vanuit zijn of haar gevoel vertelt. Wil je de tantra massage je eigen maken, doe dan meer kennis op over de filosofie van tantra, de tantrische levensstijl, tantra massage en tantra seks.

Contacteer ons