Op zoek naar tantra oefeningen thuis?

tantra oefeningen thuis
 
Tantra Massage for Dummies: De Top 3 Beginners Tips.
Je krijgt de beste antwoorden als je partner de antwoorden op je vragen vanuit zijn of haar gevoel vertelt. Wil je de tantra massage je eigen maken, doe dan meer kennis op over de filosofie van tantra, de tantrische levensstijl, tantra massage en tantra seks.
yoga oefeningen
Solo en duo oefeningen.
Tantra thuis doen. Solo en duo oefeningen. Tantra voor twee. gratis light-versie van het cursusboek. Je wil aan Tantra doen. Misschien heb je ook wel eens in een dagdeel of weekend een Tantra-cursus gedaan. Of enkele oefeningen uit één van de boeken van Margo Anand.
krediet op afbetaling
Tantra tips Altamira.
Wil jij je liefdesrelatie naar een hoger plan tillen en je seksleven een boost geven? Tantraleraar David Deida beschrijft in Handboek voor verlichte seks hoe je in extase raakt, je seksuele vaardigheden verder ontwikkelt en een nieuw scala aan orgasmes bereikt. We beschrijven 5 tantra tips en oefeningen uit zijn boek voor het laten stromen van seksuele energie.
google ranking
Intimiteit-oefeningen voor alleen en samen. Tantra oefeningen voor thuis.
Je ademt niet alleen zuurstof maar ook Prana in Levensenergie. De kracht van ademen geeft je tantra oefeningen voor thuis. Oefening voor meer intimiteit. Meer intimiteit ervaren met iemand? De intimiteitservaring ligt grotendeels bij jezelf Er zijn een aantal directe en simpele manieren om meer intimiteit tussen jullie te voelen.
vintage kleding kammenstraat antwerpen
Alles over Tantra: tantra uitgelegd, tantra tips, gratis tantra meditatie etc etc.
Het is je startpunt om tantra en zijn vele inzichten, technieken en meditaties te ontdekken. Hieronder vindt je al vele artikelen die tantrische gebieden beschrijven zoals: Wat is tantra, wat is tantra seks, wat is een tantrische relatie. Wat is tantrische aanraking. We geven tips en er zijn gratis begeleide kundalini / hart / duo meditaties en oefeningen die je thuis kunt doen.
lening
6 oefeningen om de tantrische seksgodin in jezelf wakker te maken Herhealth.nl.
Relaties 6 oefeningen om de tantrische seksgodin in jezelf wakker te maken. Als je denkt aan tantrische seks of tantra dan denk je al snel aan alle moeilijke seksuele standjes die je in de Kama Sutra ziet. Veel mensen denken dat tantra alleen over seks gaat. En ja seksualiteit is een onderdeel van de Tantra, want Tantra is liefde, Tantra is leven.
9 Geweldige Tantra tips voor beginners.
Door seks kunnen we deze hoogtes en dieptes opzoeken en ervaren. Een van die manieren is door Tantra technieken, en wie zegt dat het moeilijk hoeft te zijn? Laten we beginnen met wat eenvoudige oefeningen zodat we vandaag de dag kunnen spelen met deze rijke en oude tradities om onze verlangens en lusten te vieren!
5 tantra-oefeningen om als doodnormaal koppel uit te proberen Happinez.
Oefening 2: Versterk jullie emotionele band. Dit is toch wel een van de simpelste oefeningen. Het enige wat je hoeft te doen, is je partner recht in de ogen aankijken. Nou ja, simpel. Waarschijnlijk voel je al binnen een paar seconden de neiging om weg te kijken. Het is juist dan zaak om elkaar te blijven aankijken en dit minstens vijf minuten vol te houden. Voel je de behoefte elkaar te omhelzen? Doe dit dan. Zolang je elkaar maar aan blijft kijken. Zo wordt de emotionele band tussen jullie als het ware geactiveerd. Het werkt ook goed om de dagelijkse sores van je af te laten glijden. Door het volledig focussen op je partner kom je in het hier en nu en sluit je je langzaam af voor de buitenwereld. Oefening 3: Masseer en streel elkaar. Kies er na de kijkoefening voor om elkaar te masseren. Neem hier uitgebreid de tijd voor en gebruik diepe, langzame bewegingen. Streel aandacht het hele lichaam van je geliefde, van boven naar beneden en van links naar rechts. Door elkaar op een sensuele manier aan te raken, kom je thuis in het lichaam van de ander.

Contacteer ons