Op zoek naar tantra oefeningen thuis?

tantra oefeningen thuis
 
Tantra for Beginners by the Sanctuary of Tantra YouTube.
Cathy at Sanctuary of Tantra has produced a new dvd for couples. Wtih no nudity and a none threatening style for those that wonder what Tantra is all about.This is a great introduction to the history, philosophy and meaning of Tantra.
tantra massage
Veilig aan tantra beginnen Living Touch.
Dit hoort niet thuis in een tantrische sessie.: seks, in een tantrische sessie wordt hands-on gewerkt, maar seksuele handelingen of het aangaan van relaties tussen cliënt en therapeut horen hier nooit in thuis! pushen en overschrijden van grenzen. Om je veilig te kunnen openen is het nodig dat jouw grenzen ten alle tijde gerespecteerd worden. Aan het begin van de sessie geef je je grenzen aan, en een goede therapeut zal deze respecteren. De bewering dat je voor tantra altijd naakt moet zijn. Het klopt inderdaad dat veel tantrische oefeningen naakt worden gedaan, maar een goede therapeut is in staat een tantrsiche sessie volledig gekleed te doen.
EPC
Tantra tips Altamira.
Wil jij je liefdesrelatie naar een hoger plan tillen en je seksleven een boost geven? Tantraleraar David Deida beschrijft in Handboek voor verlichte seks hoe je in extase raakt, je seksuele vaardigheden verder ontwikkelt en een nieuw scala aan orgasmes bereikt. We beschrijven 5 tantra tips en oefeningen uit zijn boek voor het laten stromen van seksuele energie.
tinder openingszinnen
Tantra yoga activate.me.
Yoga of Tantra Yoga begint pas echt wanneer de les uit is. De geleerde technieken thuis en in het dagelijks leven zelf toepassen is de kern van Tantra Yoga. Enkele voorbeelden van thuisoefeningen.: Dagelijks uitvoeren van enkele eenvoudige zuiveringsoefeningen. Gedurende een week 2x/dag de aangeleerde relaxatie uitvoeren. Gedurende een week je spraak observeren ahv de gegeven les. Gedurende een week bepaalde yoga oefeningen of mudras uitvoeren.
Solo en duo oefeningen.
Tantra thuis doen. Solo en duo oefeningen. Tantra voor twee. gratis light-versie van het cursusboek. Je wil aan Tantra doen. Misschien heb je ook wel eens in een dagdeel of weekend een Tantra-cursus gedaan. Of enkele oefeningen uit één van de boeken van Margo Anand.
Tantra thuis doen.
free website maker software. Tantra thuis doen. Solo en duo-oefeningen. light versie van ons cursusboek" Tantra voor twee." Meer utgebreide informatie, met achtergronden, vele oefeningen en tips in de volledige versie van het cursusboek: Tantra" voor twee voor stellen die hun relatie willen verdiepen, 12de geheel herziene druk, 116 blz.
Intimiteit-oefeningen voor alleen en samen. Tantra oefeningen voor thuis.
Je ademt niet alleen zuurstof maar ook Prana in Levensenergie. De kracht van ademen geeft je tantra oefeningen voor thuis. Oefening voor meer intimiteit. Meer intimiteit ervaren met iemand? De intimiteitservaring ligt grotendeels bij jezelf Er zijn een aantal directe en simpele manieren om meer intimiteit tussen jullie te voelen.
5 tantra-oefeningen om als doodnormaal koppel uit te proberen Happinez.
Oefening 2: Versterk jullie emotionele band. Dit is toch wel een van de simpelste oefeningen. Het enige wat je hoeft te doen, is je partner recht in de ogen aankijken. Nou ja, simpel. Waarschijnlijk voel je al binnen een paar seconden de neiging om weg te kijken. Het is juist dan zaak om elkaar te blijven aankijken en dit minstens vijf minuten vol te houden. Voel je de behoefte elkaar te omhelzen? Doe dit dan. Zolang je elkaar maar aan blijft kijken. Zo wordt de emotionele band tussen jullie als het ware geactiveerd. Het werkt ook goed om de dagelijkse sores van je af te laten glijden. Door het volledig focussen op je partner kom je in het hier en nu en sluit je je langzaam af voor de buitenwereld. Oefening 3: Masseer en streel elkaar. Kies er na de kijkoefening voor om elkaar te masseren. Neem hier uitgebreid de tijd voor en gebruik diepe, langzame bewegingen. Streel aandacht het hele lichaam van je geliefde, van boven naar beneden en van links naar rechts. Door elkaar op een sensuele manier aan te raken, kom je thuis in het lichaam van de ander.
9 Geweldige Tantra tips voor beginners.
Door seks kunnen we deze hoogtes en dieptes opzoeken en ervaren. Een van die manieren is door Tantra technieken, en wie zegt dat het moeilijk hoeft te zijn? Laten we beginnen met wat eenvoudige oefeningen zodat we vandaag de dag kunnen spelen met deze rijke en oude tradities om onze verlangens en lusten te vieren!

Contacteer ons