Resultaten voor massage in turnhout

massage in turnhout
 
baggu.
Manuele massage van de rug. Paraffine van de handen. Drankje nuttigen in cabine met infrarood lampen. Voet en handmassage. Maandag op afspraak. Woensdag 9.00 20.00. behandeling op afspraak. Donderdag op afspraak. Vrijdag op afspraak. Zaterdag 9.00 17.00. behandeling op afspraak. baggu Steenweg op Turnhout 52 bus 1 2360 Oud-Turnhout 014 45 20 90 BE 876-508-034.
conversie
Prana massage Turnhout UiT in Turnhout.
In de kijker. Kies een datum. UiT met Vlieg. Stap voor stap begeleid ik u op de weg van stress en spanning naar ontspanning. Ontspanning wil vooral zeggen dat u tijd maakt om tot rust te komen, om terug de nodige levensenergie te krijgen. Het laat u weer op adem komen om het drukke dagelijkse leven aan te kunnen. Mijn jarenlange ervaring helpt mij om u persoonsgerichte behandelingen aan te bieden. Relaxatiemassage, hotstone massage., Schorvoortberg 36, 2300 Turnhout 51.3089533 4.9570046.
dakpannen
Pijnverlichtingsdagen Turnhout www.hhp.be.
15 minuten gratis genieten van infraroodwarmte en massage op de Andumedic 3. tot 70 % directe pijnverlichting. tot 85 % meer beweeglijkheid van de rug en spieren. Als surplus ontvangt u bij uw bezoek uw gratis gezondheidskit. Vrij 13u-19u / za-zo 10u-18u. Schrijf u tijdig in voor een gratis en vrijblijvende proefsessie via het contactformulier of bel ons op.
Binaire puzzel
Prana massage Turnhout UiT in Vlaanderen.
Mijn jarenlange ervaring helpt mij om u persoonsgerichte behandelingen aan te bieden. Relaxatiemassage, hotstone massage, aromamassage, meditatie, klankschaalmeditatie en relaxatie yoga zijn enkele voorbeeldjes. Indien u meer informatie wenst, mag u me altijd vrijblijvend contacteren. Schorvoortberg 36 2300 Turnhout. Hoe geraak ik hier? Ga met de bus of tram van De Lijn. Neem de trein. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Turnhout. 0476/49 47 27. Aromamassage, massage, yoga, meditatie, klankschaal. Deel deze pagina. Niet te missen. UiT in het weekend.
beter-bed
bosenti.be.
schilderwerken
Multipharma 250 apotheken tot jouw dienst.
JavaScript moet in uw browser ingeschakeld zijn om de functionaliteit van deze website te kunnen gebruiken. 0 Cart Leeg. Bij afhaling verkooppunt of vanaf 55. Je hebt geen producten in je winkelmandje. Op zoek naar een job Store locator Contacteer ons.
wat betekent conversie
Prana Massage Even tijd voor jezelf, een wereld van ontspanning.
IK DANK U VOOR U BEGRIP. In het Sanskriet wil prana zeggen: levensenergie. Ik zou u graag willen onderdompelen in een wereld waar levensenergie de rode draad vormt. Via massage, relaxatie yoga, meditatie en klankschaalmeditatie gelegen in Turnhout is ontspanning binnen handbereik.
lenen
The yogacorner Vinyasa yoga, Hatha yin yoga, Yoga Massage, Ashtanga lessen Oud-Turnhout Nieuwsblad. Het Nieuwsblad.
Er worden hier veel hulpstukken gebruikt bv.kussens, dekens en bolsters zodat ontspanning in elke asana voor ieder lichaam mogelijk is. Dit kan ook beschouwd worden als een zeer diepe stretching van het lichaam en tegelijk een erg introspectieve vorm van yoga. Hierdoor lost de geest ook makkelijker de controle en diepe ontspanning volgt. Toon kaart The yogacorner magerman 29 2360 Oud-Turnhout. open ma van 1000: tot 1115, di van 1900: tot 2000: en 2030: tot 2130.: Yoga, Massage, Turnhout, hatha, ontspanning, vinyasa, ashtanga, Oud-Turnhout, yogacorner.
Installateur Verwarming
Krëfel elektro de beste prijzen, service inbegrepen.
Krëfel gebruikt cookies om jou een betere website te kunnen bieden. Cookies zijn kleine bestanden die wij tijdelijk op jouw computer plaatsen om ervoor te zorgen dat je niet telkens opnieuw moet aanmelden of dezelfde gegevens dient in te vullen.
wellness in brugge
Hammam Sultane de Saba Secret Beauty te Turnhout.
Bij Secret Beauty kan je in alle rust en privacy genieten van een hammambehandeling. Een stoombad opent de poriën van de huid waardoor afvalstoffen gemakkelijker kunnen worden afgevoerd, verzacht pijnlijke spieren, verbetert de bloedcirculatie, verlicht problemen aan de luchtwegen, het immuunsysteem wordt versterkt, verlicht huidproblemen en is gewoonweg een heerlijke rustgevende gezonde ervaring.
razor step
DeLeuksteDeal in Groningen Tot 90% korting!
NAAR DE DEAL. Leukste deals in jouw regio. Klik hier om het kaartje te bekijken. Word lid van de snelst groeiende community van Noord-Nederland: DeLeuksteDeal! Ontvang net als andere DeLeuksteDeal fans dagelijks de beste en goedkoopste deals uit jouw regio.
verwijderen stookolietank
Welkom Welkom bij bij SK SK Thai Thai Massage Massage in in Turnhout Turnhout België. België.
Welkom bij SK Thai Massage. Traditionele Thaise massage Door de combinatie van rustige bewegingen, acupressuur, begeleide strek oefeningen, massage en reflexologie worden de energiebanen in uw lichaam gestimuleerd. Bij deze stevige massage worden handpalm, duim en elleboogtechnieken ingezet. Deze massage heeft een positieve invloed op vermoeidheid, rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Aromatherapie Hierbij worden de beste thaise essentiële oliën gecombineerd met een zachte therapeutische massage.

Contacteer ons