Resultaten voor tantra massage turnhout

tantra massage turnhout
 
tantra tao massage chinese massage turnhout.
tantra tao massage chinese massage turnhout. Chinese Massage in Turnhout 1. First China Massage in Turnhout. Bij First China Massage in Turnhout kunt u terecht voor authentieke Chinese massages die uw lichaam weer helemaal in balans brengen. Last van stress, pijnlijke meer.
bvba oprichten kosten
Massages Samana te Oud Turnhout Antwerpen: ontspanningsmassage, aromatherapie, holistische massage, hotstone massage.,
Welkom bij Samana in Oud Turnhout. Heb je nood aan rust? Eventjes quality time voor jezelf of voor elkaar? Lekker je hoofd leeg en je lichaam weer in balans. Bij Samana kan je heerlijk onthaasten, op een rustig plekje in het hartje van de Kempen.
tinder
Prana Massage Even tijd voor jezelf, een wereld van ontspanning.
In het Sanskriet wil prana zeggen: levensenergie. Ik zou u graag willen onderdompelen in een wereld waar levensenergie de rode draad vormt. Via massage, relaxatie yoga, meditatie en klankschaalmeditatie gelegen in Turnhout is ontspanning binnen handbereik. U leidt een druk en stressvol leven?
Bedrijfsfiets
Bodybalance2energy-massage.
ook massage op verplaatsing is mogelijk in een straal van 30 km rond Turnhout. DUOMASSAGE 4hands OF KOPPELMASSAGE MOGELIJK MAAR MINIMUM 1 DAG OP VOORHAND TE RESERVEREN. Ik ben dagelijks beschikbaar. Van 10.00 tot 17.00 voor alle massages, individueel, koppel en 4 handen massage. Na 17.00 enkel voor individuele massages. Op woensdag en zondag ben ik enkel beschikbaar voor individuele massages, niet voor koppel of 4 handen massage. Gewoon even bellen om verder af te spreken naar datum en uur toe. Als er niet onmiddelijk wordt opgenomen, dan ben ik bezig met een sessie, gewoon effe terugbellen of een smsje nalaten kan ook. het nummer 0032473713217 kan ook worden gebruikt als Whatsapp voor de mensen die wat meer discretie wensen. De Ultieme Verwennerij Van Het Lichaam. 100% zuivere olie. 100% zuivere etherische olie. de massages en therapiƫn kunnen worden gegeven aan de rand van het zwembad. Indien het seizoen of het weer het toelaat. Renew the body, Relax the mind, Revive the soul. De wereld van het Tanrisch Universum. Hoewel de spirituele Tantra geen erotische massage is, maken we wel gebruik van de energie ervan.
Massage Diensten 2dehands.be.
Masseuse with diploma, offering massage services to ladies, gentlemen or couples. 1 hour relax masaj 50 euro 1 hour half relax massage 70 euro. vandaag 1204: Antwerpen. Dunas Massage, haalt de vitale energie weer naar boven en harmoniseert lichaam en geest.
tantra massage voor vrouwen.
Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 25, uur tantra massage voor vrouwen rug en buikzijde. In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: 295., Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 35, uur tantra massage voor vrouwen rug en buikzijde.
Kundalini massage of tantra massage Leefnu.be.
Zoeken naar: Zoeken. Kundalini massage voor mannen, vrouwen en koppels verzorg ik in mijn praktijk te Turnhout. Vol overgave, warmte, liefde en passie beleef je een unieke ervaring. Tijdens de kundalini massage laat ik je levensenergie stromen. Kundalini massage wordt ook wel tantra massage genoemd.
tantraloft.be.
Wanneer u reserveert via Tantra Loft gaat u automatisch integraal akkoord met de algemene voorwaarden en huisregels. Alle informatie betreffende het complex en de aangeboden diensten vindt u terug op de website www.tantraloft.be. Tantraloft fungeert enkel als tussenpersoon voor de organisatie, advertentie-en publiciteit voor de aangeboden diensten van het team vermeld op de website. Elk geschil tussen Tantraloft en de klant wordt beslecht volgens het Belgische recht en elk geschil behoort tot de uitsluitende bevoegdheid van Rechtbanken van Turnhout.

Contacteer ons