Resultaten voor tantra massage workshop

tantra massage workshop
 
Wellness-Bodyworker.
Voor elke van mijn gasten trek ik gemiddeld 3 uur uit. Ik wil dat iedere massage aan jouw verwachtingen beantwoordt, dat ze volledig is en dat mijn gast tevreden is. In mijn tantra, in mijn massages, workshops en opleidingen gaat het om liefde ervaren: menselijke solidariteit, boeddhistisch compassion, christelijke naastenliefde.
trap liften
Xandra en haar vriend boekte een cursus erotische massage Vriendin.
Xandra: Mijn vriend en ik boekten een privécursus erotische massage. Xandra: Mijn vriend en ik boekten een privécursus erotische massage. De nieuwe vriend van Xandra verraste haar onlangs met een privécursus erotische massage. Xandra zag het eigenlijk niet zo zitten, maar het bleek een spannende ervaring en een leuke aanvulling op hun seksleven.
AdWords
Uitgetest: tantra en tao Psychologies magazine België.
Tantra en Tao. Weinigen kunnen precies zeggen wat het is, maar dat het tot de verbeelding spreekt, besef ik als ik op onderzoek uit ga. Mijn zoektocht leidt me langs de Oosterse leer die eraan ten grondslag ligt, Indische rituelen, Tibetaans boeddhisme en websites die me zowel informeren als onaangenaam verrassen.
speelautomaten
dewilderoos.
Ontmoetingscentrum Zomers Verbindingsfeest Agenda Inschrijven Contact. Terug naar overzicht Terug naar overzicht ZOMERFEEST Weekend Tantra massage workshop Prana Verbinding. Pranaflow Verbinding m/v v/v m/m is een workshop vanuit de visie van de Vajrayana en de Kum Nye traditie. Deze stroming uit het Tibetaans tantrisch Boeddhisme kenmerkt zich onder andere door massage, yoga en meditatie.
transport met kooiaap
TAO TANTRA MASSAGE Lightness in being.
Bij annulatie minder dan 1 week voor aanvang van de workshop is het voorschot niet meer terugvorderbaar. T: 0 032 3 480 40 34. 2018 Lightness in being. SHIATSU ENERGETISCH LICHAAMSWERK. MASSAGE TANTRA BELEVING voor VROUWEN, MANNEN en KOPPELS. CHI NEI TSANG.
auto tweedehands
TantraLife Waar harten elkaar vinden door Tantra Seksueel Bewustzijn. Kennismaking of Verdieping vol liefde, intimiteit en spiritualiteit. Workshops Cursussen Les en Coaching Relatie en Trauma-therapi
Als je je eventuele ervaring met tantra wilt verdiepen ook. Ontdek dat tantra véél meer is dan seks of massage alleen. Doe mee met een groeps workshop, cursus of maak een privé afspraak met ons voor een losse sessie of training om kennis te maken met tantra of ontvang een magische tantra massage!
Workshop Kashmir Tantra De Zilverboom.
Vervolg Tantra workshop. Delen en afsluiting. Za 26 mei. Over Patrick de Wilt. Tijdens mijn reizen door Azië heb ik het Boeddhisme en verschillende culturen mogen ervaren. Hierdoor raakte ik gefascineerd door Tantra en de essentie van de mens. Na mijn opleiding in de Tibetaanse Kum Ney Tantra massage, begon ik in 2006 met het geven van Tantra massages.
Tantra Massage for Dummies: De Top 3 Beginners Tips.
Je krijgt de beste antwoorden als je partner de antwoorden op je vragen vanuit zijn of haar gevoel vertelt. Wil je de tantra massage je eigen maken, doe dan meer kennis op over de filosofie van tantra, de tantrische levensstijl, tantra massage en tantra seks. Belangrijker nog; doe ervaring op! Doe een massage workshop, volg een tantracursus of training of boek lekker massages voor jezelf.
Tantra massage workshop Desideratum Praktijk voor Vrije Levensstroom.
Mocht je niet in een groep willen masseren; we bieden ook de mogelijkheid tot privéworkshops! Neem dan even contact met ons op. Voor een compleet overzicht van onze workshops: www.desideratum.nl/agenda/. U bevindt zich hier.: Tantra massage workshop. Transformational Touch Matrix Sessions Referenties.
Cursus erotische massage Tantra massage.verrijk je seksleven.
Vinden jullie het leuk om samen nieuwe dingen ontdekken rondom de seks? Overweeg dan eens een cursus erotische massage voor stellen. Een leerzame workshop in een prettige, ontspannen sfeer. Sommige onderdelen komen uit de Tantra maar op de westerse manier uitgelegd.
Tribal Tantra: een ontmoeting met de sensuele, seksuele en sacrale energie Koningsteen.
Tantra begeleider sinds 2010. Individueel en groepsbegeleiding. Geinspireerd door TantraSkydancing, Sjamanisme, Creatieve Dans, Lichaamsgerichte therapie, Tantrische massage. Bezieler van Terra Luminosa, beweging voor healing en bewustwording op vlak van Intimiteit. Co-facilitator: An De Nil. Tarieven en algemene info. Aanvang: op vrijdag aankomst 19u, start workshop stipt om 20u.
Tantrabeleving.
Neem regelmatig een moment om te onthaasten en kom langs bij Tantra beleving voor een workshop, een tantra massage of een individuele tantrasessie. Info en aanmelden: wilco@tantrabeleving.nl of bel 06 114 587 08. lieneke@tantrabeleving.nl of bel 06 233 157 45.

Contacteer ons